Доставка и плащане

Начини на плащане

ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА - Заплащането на всички продукти, поръчани от уеб сайт www.slonche.com, се извършва САМО на доставчик при получаване на пратката.

Плащането е в брой на куриера в момента на доставката. Моля, имайте в предвид, че цената за доставка не е включена в общата сума и се определя според местоположението, теглото и размера на пратката, съгласно тарифата на куриерска фирма.

При плащане при доставка: При получаване на стоката ще получите от куриера разписка за направено плащане посредством Пощенски паричен превод. ПАЗЕТЕ ТАЗИ РАЗПИСКА ЗА ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД. Съгласно Наредба № Н – 18 от 2006 г. при заплащане при доставка с пощенски паричен превод тази разписка заменя фискалната касова бележка!!!

Начини на доставка

Доставката на продукти, поръчани от уеб сайт www.slonche.com, се извършват САМО от куриерска компания Еконт Експрес за територията на Република България.

Доставки НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ през почивни дни (събота и неделя) и официални празници.

ДОСТАВКИ СЕ ИЗВЪРШВАТ САМО НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

При рекламация на стоки поръчани от уеб сайт www.slonche.com или при отказ на пратката при използване на услугата "Преглед на пратката", всички транспортни разходи по връщане на стоките се поемат и са за сметка на Купувача, САМО чрез куриерска компания Еконт Експрес.

Цени за доставка*:

Цени на доставка на поръчаните детски дрехи, бебешки дрехи, аксесоари и играчки са както следва:

- Доставка до офис на Еконт в България - 4.60 лв.

- Дооставка до адрес в България с Еконт – 6.90 лв.

- БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за цялата страна за поръчки над 70 лв.

*ВАЖНО: Посочените цени за доставка отпадат в случай на отказ или връщане на пратката след използване на услугата "Преглед/Преглед и тест" и са  изцяло за сметка на Купувача.

Срокове на доставка:

Всяка поръчка, направена на www.slonche.com, се обработва индивидуално и се изпраща задължително след потвърждение на поръчката от Потребителя (по телефон и/или e-mail), във връзка с което и срокът на доставка може да бъде различен:

За поръчка, направена в срок до 14:00 часа на работния ден, информацията относно поръчката се уточнява и потвърждава (по телефон и/или e-mail) до края на работния ден. Срокът на доставка е до 2 дни и започва да тече от следващия работен ден.

За поръчка, направена след 14:00 часа на работния ден, информацията относно поръчката се уточнява и потвърждава (по телефон и/или e-mail) до края на работния ден и/или най-късно в началото на следващия работен ден. Срокът на доставка е до 3 дни и започва да тече от деня на потвърждение на поръчката.

За поръчка на продукти, в описанието на които е уточнен различен срок на доставка (от 5 до 7 работни дни), важат горепосочените правила за обработка и потвърждение на поръчката, като се прилага удължен срок на доставка.

За доставка до градове, които се обслужват по график от куриерската компания, срокът на доставка може да бъде различен от посочените по-горе.

За продукти по индивидуална поръчка, срокът на доставка се уточнява допълнително и не е фиксиран.

Доставчикът не носи отговорност в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката, поради изчерпане на продукт/и по поръчката. В случай на недостатъчна наличност на продукт/и по поръчката, Потребителя ще бъде уведомен (по телефон и/или e-mail) за възможностите по отношение на изпълнението на неговата поръчка.

Доставчикът има право да откаже поръчка в следните случаи:

1) Когато Потребителят е предоставил непълни или неверни данни за връзка и/или доставка или

2) Доставчикът не е успял да се свърже с Потребителя за потвърждение и/или уточняване на възможности за изпълнение на неговата поръчката.


Ако желаете да използвате начин на плащане или доставка, различен от посочените, моля да ни изпратите допълнително запитване за това.

Нагоре